Salsa jatkuu syksyllä keskiviikkoisin, paikka vaihtuu. Jatkossa tunnit ovat Dancingin salilla, Vesijärvenkatu 30. Paikasta huolimatta salsa kuuluu syyskaudellakin Nicksin tarjontaan. 
Ohjaajana jatkaa Virpi Salo

Solo-tunnilla tanssitaan kuubalaista salsaa ilman paria. Otamme mukaan myös kuubalaisen rumban, sonin ja reggaetonin liikkeitä ja musiikkia.

Tanssimaan voi tulla omana itsenään, eikä siihen tarvita  aiempaa kokemusta latinotansseista. Opimme kuuntelemaan salsan rytmiä, tanssin perusaskeleet ja niiden variaatioita. Edetessämme kikkailemme rytmeillä ja teemme tyylillisiä koristeluja.

Tunneilla oppimaasi voit käyttää suoraan hyväksi salsan paritanssissa. Hyötyä saavat niin naiset kuin miehet. Henkilöt, jotka ovat jo tanssineet salsaa muilla latinoliikuntatunneilla, pääsevät mukaan nopeasti. Kuubalainen tyyli antaa silti konkareillekin jotain uutta pureskeltavaa. Tanssiin pääsee osallistumaan, vaikka kävisikin tunneilla vain silloin tällöin, koska ne pohjaavat perustekniikkaan ja jokaisella tunnilla on oma sarjansa. Harjoitteluasuksi suositellaan sisäliikunta- tai muita mukavia vaatteita ja matalia tossuja, tanssilenkkareita tai sukkia. 

Parisalsan alkeet tunti lähtee nimensä mukaisesti alkeista. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Pääset kokeilemaan liikkeitä aina halutessasi myös opettajan kanssa. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi.

Uutena  syyskaudella parisalsan jatko.

Tunneille voit tulla ilmoittautumatta etukäteen.  Kaikki pääsevät mukaan!


 


Joka kuukauden 3. maanantai Virpi soittaa salsaa Ravintola Virastossa klo 19-22 

 


 

Syyskaudella

Solo salsa klo 18
Parisalsan alkeet klo 19
Parisalsan jatko klo 20


Tunnit á 8€

Salsaamaan jälleen 15.8. alkaen.

Maksu käteisellä, Smartum-, TYKY- ja Virike seteleillä tai Sporttipassilla.

Jäsenet
Jäsen ja harjoitusmaksun maksaneet
Salsaamaan ilman eri veloitusta
Voit liittyä jäseneksi.

Paikka: Dancingin sali Vesijärvenkatu 30.