Salsa jatkuu syksyllä keskiviikkoisin 15.8. alkaen, paikka on vaihtunut.
 

Salsatunnit pidetään Dancingin salilla, Vesijärvenkatu 30.

Paikasta huolimatta salsa kuuluu syyskaudellakin Nicksin tarjontaan. 
Ohjaajana jatkaa Virpi Salo

Solo-tunnilla (aloitus 29.8.) tanssitaan kuubalaista salsaa ilman paria. Otamme mukaan myös kuubalaisen rumban, sonin ja reggaetonin liikkeitä ja musiikkia.

Tanssimaan voi tulla omana itsenään, eikä siihen tarvita  aiempaa kokemusta latinotansseista. Opimme kuuntelemaan salsan rytmiä, tanssin perusaskeleet ja niiden variaatioita. Edetessämme kikkailemme rytmeillä ja teemme tyylillisiä koristeluja.

Tunneilla oppimaasi voit käyttää suoraan hyväksi salsan paritanssissa. Hyötyä saavat niin naiset kuin miehet. Henkilöt, jotka ovat jo tanssineet salsaa muilla latinoliikuntatunneilla, pääsevät mukaan nopeasti. Kuubalainen tyyli antaa silti konkareillekin jotain uutta pureskeltavaa. Tanssiin pääsee osallistumaan, vaikka kävisikin tunneilla vain silloin tällöin, koska ne pohjaavat perustekniikkaan ja jokaisella tunnilla on oma sarjansa. Harjoitteluasuksi suositellaan sisäliikunta- tai muita mukavia vaatteita ja matalia tossuja, tanssilenkkareita tai sukkia. 

Parisalsaa tanssitaan kahdella eri tasolla aiemman kokemuksen mukaan (aloitus 15.8.).

Taso 1 alkeet. Tunnilla aloitetaan nimensä mukaisesti alkeista. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Pääset kokeilemaan liikkeitä aina halutessasi myös opettajan kanssa. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi.
 

Taso 2 alkeet osaaville. Tunti on tarkoitettu niille, joilla alkeet ovat jo hallussa. Tunnilla edetään rauhallisesti eteenpäin ja aina saa jotain uutta pureskeltavaa.

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  Kaikki pääsevät mukaan!


 


Joka kuukauden 3. maanantai Virpi soittaa salsaa Ravintola Virastossa klo 19-22 

 


 

Syyskaudella

Solo salsa klo 18

Parisalsa;
Taso1 alkeet klo 19
Taso2 alkeet osaaville klo 20


solo-salsa 8€/tunti
parisalsa 8€/tunti
-kaksi tuntia 12€ (samana päivänä)
-kolme tuntia 16€ (samana päivänä)

Salsaamaan jälleen 15.8. alkaen. (solo-salsa 29.8 alkaen)

Maksu käteisellä, Smartum-, TYKY- ja Virike seteleillä tai Sporttipassilla.

Jäsenet
Jäsen ja harjoitusmaksun maksaneet
Salsaamaan ilman eri veloitusta
Voit liittyä jäseneksi.

Paikka: Dancingin sali Vesijärvenkatu 30.