Salsaa ohjaamassa Virpi Salo

Nyt pääsee Nicksilläkin tanssimaan salsaa! Voit valita joko solo-tunnin tai sitten voitte kokeilla parisalsan alkeita. Miksipä ei vaikka molempia? Ohjaajana Virpi Salo. Tule kokeilemaan, et pety!

Solo-tunnilla tanssitaan kuubalaista salsaa ilman paria. Otamme mukaan myös kuubalaisen rumban, sonin ja reggaetonin liikkeitä ja musiikkia.

Tanssimaan voi tulla omana itsenään, eikä siihen tarvita  aiempaa kokemusta latinotansseista. Opimme kuuntelemaan salsan rytmiä, tanssin perusaskeleet ja niiden variaatioita. Edetessämme kikkailemme rytmeillä ja teemme tyylillisiä koristeluja.

Tunneilla oppimaasi voit käyttää suoraan hyväksi salsan paritanssissa. Hyötyä saavat niin naiset kuin miehet. Henkilöt, jotka ovat jo tanssineet salsaa muilla latinoliikuntatunneilla, pääsevät mukaan nopeasti. Kuubalainen tyyli antaa silti konkareillekin jotain uutta pureskeltavaa. Tanssiin pääsee osallistumaan, vaikka kävisikin tunneilla vain silloin tällöin, koska ne pohjaavat perustekniikkaan ja jokaisella tunnilla on oma sarjansa. Harjoitteluasuksi suositellaan sisäliikunta- tai muita mukavia vaatteita ja matalia tossuja, tanssilenkkareita tai sukkia. 

Parisalsan alkeet tunti lähtee nimensä mukaisesti alkeista. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Pääset kokeilemaan liikkeitä aina halutessasi myös opettajan kanssa. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi.

Osallistua voit joko yksin tai yhdessä parin kanssa. Yksin tulevat pääsevät tanssimaan, kun vaihdamme pareja. Parin vaihtaminen kehittää sekä viejän että seuraajan tanssitekniikkaa. Voit kuitenkin tanssia halutessasi vain oman parisi kanssa, osallistumatta parinvaihtorinkiin.

Suunnitelmissa on salsan tiiviskursseja jo kauemmin tanssineille. Kurssit ajoittunevat viikonlopuille. Tästä lisää myöhemmin.

Molemmille tunneille voit tulla ilmoittautumatta etukäteen. Kaikki päsee mukaan!

Solo-salsa
ke klo 19-20
- 7 € kertamaksu
- 10:n käyntikerran kortti 60 €

Parisalsan alkeet
ke klo 20-21
- 7 € kertamaksu
- 10:n kerran kortti 60 €

Maksu käteisellä, Smartum-, TYKY- ja Virike seteleillä tai Sporttipassilla.

Jäsenet
Jäsen ja harjoitusmaksun maksaneet
Salsaamaan ilman eri veloitusta
Voit liittyä jäseneksi.

Paikka: Nicksin tanssisali

Käynti salille keskiviikkona
Foreverin pääovesta.

Jos pääovi on kiinni tule salille
takapihan kautta: A-rappu ja 3. kerros.