Keskiviikkoisin Nicksin salilla   Ohjaajana Virpi Salo

Solo-tunnilla tanssitaan kuubalaista salsaa ilman paria. Otamme mukaan myös kuubalaisen rumban, sonin ja reggaetonin liikkeitä ja musiikkia.

Tanssimaan voi tulla omana itsenään, eikä siihen tarvita  aiempaa kokemusta latinotansseista. Opimme kuuntelemaan salsan rytmiä, tanssin perusaskeleet ja niiden variaatioita. Edetessämme kikkailemme rytmeillä ja teemme tyylillisiä koristeluja.

Tunneilla oppimaasi voit käyttää suoraan hyväksi salsan paritanssissa. Hyötyä saavat niin naiset kuin miehet. Henkilöt, jotka ovat jo tanssineet salsaa muilla latinoliikuntatunneilla, pääsevät mukaan nopeasti. Kuubalainen tyyli antaa silti konkareillekin jotain uutta pureskeltavaa. Tanssiin pääsee osallistumaan, vaikka kävisikin tunneilla vain silloin tällöin, koska ne pohjaavat perustekniikkaan ja jokaisella tunnilla on oma sarjansa. Harjoitteluasuksi suositellaan sisäliikunta- tai muita mukavia vaatteita ja matalia tossuja, tanssilenkkareita tai sukkia. 

Parisalsan alkeet tunti lähtee nimensä mukaisesti alkeista. Liikkeelle lähdetään perusaskeleesta ja vientiotteesta. Etenemme tuntien aikana mukavasti eteenpäin. On tietysti suositeltavaa osallistua tunneille kurssinomaisesti, mutta mitään estettä ei tulla silloin kun itselle sopii. Tanssijat pyritään huomioimaan yksilöllisesti. Opit varmasti keinoja, joilla saat vaihtelevuutta tanssiisi. Pääset kokeilemaan liikkeitä aina halutessasi myös opettajan kanssa. Silloin voit positiivisessa ilmapiirissä testata oppimasi ja saada vastaukset kysymyksiisi.
 

Molemmille tunneille voit tulla ilmoittautumatta etukäteen.  Kaikki pääsevät mukaan!


 

Lauantaisin klo 15-16  Nicksin salilla on salsan harrastajien treenitunti.

Voit tulla yhdessä tanssiparisi kanssa tai yksin. Vapaissa harjoituksissa voit harjoitella aiemmin oppimaasi. Voimme tehdä myös pieniä harjoitteita yhdessä, minkä jälkeen on vapaata tanssia."

Saliin päsee tanssimaan vain sisäkengillä jotka eivät jätä mustaa jälkeä lattiaan.


Joka kuukauden 3. maanantai Virpi soittaa salsaa Ravintola Virastossa klo 19-22 

Kevään SalsaVirasto-illat ovat 19.3., 24.4. ja 21.5.


 

Solo salsan kevään viimeinen tunti oli 25.4.
Kiitos kaikille osallistujille.

Solo tunnin tilalle on tullut parisalsaa:
Parisalsan alkeet
ke klo 10-20
- 7 € kertamaksu

Parisalsan molemmat tunnit
19-21 yhteensä 10 EUR  toukokuussa 2018
 

Maksu käteisellä, Smartum-, TYKY- ja Virike seteleillä tai Sporttipassilla.

Jäsenet
Jäsen ja harjoitusmaksun maksaneet
Salsaamaan ilman eri veloitusta
Voit liittyä jäseneksi.

Paikka: Nicksin tanssisali

Käynti salille keskiviikkona
Foreverin pääovesta.

Jos pääovi on kiinni tule salille
takapihan kautta: A-rappu ja 3. kerros.