Nick´s Dancing omien parien kilpailuihin ilmoittautuminen

Tee kilpailuilmoittautumiset viereisellä nettilomakkeella.

Tee ilmoitus kilpailukutsun viimeistä päivää edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä.

Ilmoitus välittyy Seijalle, joka kootusti lähettää ilmoittautumiset seuroille.  

Jälki-ilmoittautumiset tai peruutukset kilpailijat (huoltajat) hoitavat itse.

Kysy lisää, jos jäi jotain epäselväksi. Soita Seijalle: 050 547 6290 tai meilaa: pakkanen.seija@gmail.com

Kilpailulisenssit/vakuutus vuodelle 2019

Vuoden 2019 kilpailulisenssit www.tanssiurheilu.fi sivuilla olevan linkin kautta. Kilpailulisenssi -ja vakuutus tulee olla voimassa osallistuttaessa kilpailuun.

Nicksin toimintatapa: Maksettuasi lisenssin ja vakuutuksen toimita kopio pankkikuitista, kuvaruutukopio maksatuksesta tai jokin muu varmenne maksusta Seijalle - pakkanen.seija@gmail.com. Myös paperikopion voi toimittaa salille - Seijan nimellä ilmoitustaululle. Nicks ilmoittaa kilpailuihin vain todennetusti lisenssinsä maksaneet; koska:

Tanssiurheiluliitto sakottaa seuraa ja seura tanssijaa, (sakkomaksu 80 €), jos yksittäiseltä kilpailijalta lisenssi puuttuu, siksi tämä kontrolli. Varmuudeksi: ota maksusta vielä kuva tai kopio mukaan kilpailuihin, ainakin alkuvuoden osalta.

Nicks suosittaa kilpatanssijoilleen hankkimaan samalla vakuutuksen, sillä yleensä muut vapaa-ajan vakuutukset rajaavat kilpaurheilun pois vakuutuksista. Vakuutus on siis myös pakollinen, kun kilpailet. Kätevintä on hankkia Lisenssi ja vakuutus samalla kertaa! Tanssiurheiluliiton sivuilta löytyy ohjeita ja linkki itse lisenssin- ja vakuutuksen ostoon - joka tehdään sivustolta: www.suomisport.fi

 

 

Ilmoitatko meidät kilpailuun

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.