Seurojen Nick´s ja Dancing yhdistyminen

11.7.2018

Lahden Tanssiurheiluseura Nick´s Dance Sport ry ja Tanssiklubi Dancing ry yhdistyvät vuodenvaihteessa.

Yhdistymiseen liittyvää valmistelutyötä on tehty kuluvan vuoden alusta lähtien. Valmistelut ovat pitkällä. Yhdistymistyöryhmä esittää yksimielisenä, että uusi yhdistynyt seura olisi nimeltään Nicks Dancing ry. Tämä asia käsitellään Nicksin syyskokouksessa sääntömuutosasian yhteydessä. Nicks Dancing nimeä käytetään työnimenä syyskokoukseen saakka.

Yhdistymistyöryhmä kokoontuu reilun kuukauden välein. Ryhmässä yhdistymiseen liittyviä yksityiskohtia käsitellään avoimesti, rehdisti, hyvässä hengessä ja ratkaisunhakuisesti. Nyt on selvää, että Dancing ei järjestä omaa kilpavalmennusta syyskaudella, kilpailevat parit E-A osallistuvat Nicksin valmennuksiin. Dancingin parit edustavat kilpailuissa nykyistä seuraansa aina vuoden vaihteeseen saakka.

Tarkoituksena on, että toimintaa jatketaan vuodenvaihteen jälkeen kahdella salilla. Tämä vaatii tarkkaa suunnittelua ja hyvää myyntityötä. Dancingin nykyisen salin (kutsumme jatkossa alasali) ulosvuokrauksella täytyy salin kulut tulla peitetyksi. Alasalille on tarkoitus keskittää muut kuin kilpatanssitunnit. Jo nyt syksyllä alasalille siirtyy salsa ja Tanssitiikerit. Yläsalille (nykyinen salimme) keskitetään kaikki kilpatanssivalmennus.

Työ jatkuu ja yhdistymisen etenemisestä tiedotamme pitkin syksyä.